Write a comment

În perioada 12.11.2019 – 16.11.2019, se vor desfășura două transporturi cu depășiri pe traseul :

Sibiu – A1 – DN7 – Pitești – A1 – DN Centura București – Intersecția (DN4 cu DN Centura București) – A2 – A4 – Agigea Port.

 

Vehiculele transportă piese metalice industriale.

Potrivit informațiilor de la CNAIR, lățimea maximă a vehiculelor este 3,20 m, viteza de deplasare urmând a fi adaptată condițiilor de trafic.

IMPORTANT: În conformitate OUG 195/2002 privind circulația pe drumurile publice viteza maximă de deplasare a vehiculelor cu depășiri este de 70 km/oră.

Etapele de desfășurare ale transportului sunt stabilite de poliția rutieră, care asigură însoțirea vehiculului cu depășiri. Transportul nu se va desfășura în perioadele și pe sectoarele de drum pe care sunt semnalate fenomene meteorologice periculoase, prin codurile galben, portocaliu sau roșu.

 
Informaţii suplimentare privind starea reţelei de drumuri naţionale pot fi obţinute de la Dispeceratul Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere S.A., la numerele de telefon 021/264.33.33; 021/9360, 0800.800.301 și pot accesa pe prima pagina în caseta din stânga: www.cnadnr.ro - DISPECERAT - Șituatia Drumurilor Naţionale, dar și pagina de FB https://www.facebook.com/cnadnr/ și de TWITTER, @CNADNR. 
foto: Trans.INFO
 
                                                                                                                      
                                                          

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest