Write a comment

Medici din mai multe specialități au participat la workshop-ul interdisciplinar „Particularităţi diagnostice şi terapeutice ale bolilor sistemului nervos central şi periferic”, care s-a desfășurat vineri 15 noiembrie.

Manifestarea ştiinţifică multidisciplinară a fost organizată de către ULB Sibiu – Facultatea de Medicină, Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu și Colegiul Medicilor și a reunit specialiști în neurologie, medicină de urgență, radiologie-imagistică medicală, anestezie – terapie intensivă, medicină de laborator și farmacologie clinică.

Coordonatorii programului au fost Conf. univ. Dr. Corina Roman Filip, medic șef al Secției Clinice Neurologie a SCJU Sibiu și Conf. univ. Dr. Mihai Sava, medic șef al Secției Clinice ATI a celei mai mari unități sanitare a județului.

Onorant, la workshop a participat, în calitate de profesor invitat Dr. Monica Mănişor, de la Spitalul Universitar Strasbourg.

Workshop-ul a fost împărțit pe șase secțiuni cu o tematică diversă și actuală, medicii prezentând lucrări de specialitate și împărtășind propria experiență în diagnosticarea și tratarea pacienților cu afecțiuni care presupun tratament interdisciplinar.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest