Write a comment

Polițiștii sibieni au deschis dosar penal pentru ucidere din cuplă într-un cumplit caz soldat, din nefericire, cu decesul unui copil de numai 7 ani din județul Sibiu. Băiețelul ar fi căzut luni seară în fosa septică a Căminului Cultural din satul Buzd, după cum a transmis IPJ Sibiu.

 

O bucătărie improvizată, condiții ca de… Ev Mediu, așa cum, de altfel se găsesc, din păcate în sute de sate din România anului 2019. Din sărăcie, neputință, din ignoararea unor priorități de altfel vitale pentru viața comunității… Totul, iată, cu un pas către… moarte, mai mereu!

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii și împrejurărilor în care s-a produs accidentul. Dosarul va fi preluat spre competență soluționare de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu”- sunte precizările din partea purtătorului de cuvânt al IPJ Sibiu, Luciana Lazăr.

Așa cum au constat polițiștii și organele de anchetă la fața locului, fosa septică în care a căzut copilul ”era descoperită, fără capac”, așadar, un pericol iminent.

Sunt voci care susțin că familia victimei amenajase un depozit de lemne pe decantorul Căminului, fără a avea acordul cuiva. Așa, și… dacă se știa de această...ilegalitate, cum de nu s-au luat măsuri?!?!

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din cuplă în cazul morții copilului de 7 ani căzut în fosa septică a Căminului Cultural din satul Buzd. Logic și potrivit legii. Dar asta nu îl întoarce pe copil și nici nu alină suferința părinților.

Victima a fost găsită de medicii de pe Ambulanță în stop-cardiorespirator și hipotermie. Copilul a fost transportat la Spitalul din Mediaș unde, însă, și-a dat ultima suflare la scurt timp.

O tragedie. Una cumplită pentru familie, pentru comunitate. O tragedie care, ca și multe alte asemănătoare (vezi copiii morți în toaletele din curțile unor instituții de învățământ), evidențiază faptul că în multe, în foarte multe sate de la noi condițiile precare de trai, sărăcia, se agață de improvizații, de soluții înjghebate de azi pe mâine, ținând în viață un trai abia dus, la voia întâmplării, strecurat printre nenorociri și lipsuri.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest