Write a comment

 

Vineri după-amiază, aflat în timpul său liber, în municipiul Sibiu, Paul observă un bărbat care îi pare cunoscut, prin prisma activității sale de judiciarist.

Fără să îl scape din ochi, foarte rapid Paul își confirmă suspiciunea în urma unui schimb de informații cu colegii săi. Bărbatul care i-a atras atenția este un localnic urmărit internațional, pe numele căruia chiar în aceeași zi, autoritățile spaniole au emis un mandat european de arestare. Paul l-a aborbat pe sibian, s-a prezentat și l-a condus la sediul Poliției Municipiului Sibiu. Acolo, în logica firescului, au fost demarate procedurile specifice în vederea confirmării mandatului.

Urmăritul internațional are 28 de ani, domiciliază în Mârșa și este cercetat de autoritățile spaniole pentru omor și tentativă de omor.

Cu o experiență de 10 ani în munca de investigații criminale, polițistul sibian Paul Bud spune că ”trecând peste frumoasa moștenire, tatăl meu fiind un apreciat polițist, mi-am urmat vocația și am ales să devin la rândul meu polițist judiciarist. Pentru mine este mai mult decât o meserie, este o împlinire sufletească, o minunată posibilitate de a-mi valoriza talentul, aptitudinile și pasiunea și de a le pune în slujba acelora care au nevoie de mine”.

Agent șef de poliţie Bud Paul, în vârstă de 34 de ani, a fost încadrat la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sibiu din anul 2005 şi şi-a desfăşurat activitatea ca agent de poliţie în cadrul Biroului de Ordine Publică, iar din anul 2010 în cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Biroul de Combaterea infracţiunilor contra persoanei.

Sincere felicitări, Paul Bud pentru implicare și pentru prezența de spirit de care ai dat dovadă! Așa e când ești născut pentru profesia de polițist!

Meseria asta este, în modcert, una de vocație, care nu are program și în care nu există timp liber în lupta cu infractorii!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest