Write a comment

COPILM

Sentimente pline de empatie din partea unui copil din Sibiu care învață la distanță cursuri de programare. Să ne aducem aminte privind acest desen că pentru felul în care acționam zilele astea, pentru sentimentele pe care le exprimam față de oamenii de lângă noi, o să trebuiască la un moment dat să răspundem nu doar în fața comunității, ci și în fața propriilor copii. Lor o să trebuiască să le povestim despre ce fel de oameni am fost în timpul crizei.

Azi, e Ziua Mondială a Sănătății, iar ei, medicii și tot personalul medical, sunt la datorie pentru ca noi să putem să fim bine. Nouă nu ne rămâne decât să fim oameni în fața lor, să îi prețuim și să le fim recunoscători. În fața sacrificiului lor, ceea ce avem noi de făcut, pălește...

Cei mici au înțeles cine sunt eroii, cine face bine și cine merită aprecierea lor. Copiii au priceput repede esența acestor zile și au exprimat-o sincer, așa cum au putut. Sper ca următorii să fie adulții, cu toții!

Felicitări, Ciprian Bajan pentru acest desen minunat și mulțumim că l-ai împărtășit cu noi! El va ajunge cu siguranță în inima celor pe care tu îi apreciezi!

La mulți ani eroilor noștri în halate albe (medici, asistenți, infirmiere, îngrijitoare, brancardieri dar și muncitori din servicii conexe) !!!

Sănătate tuturor!” (Daniela Cîmpean)

În imagine, este mesajul care a impresionat-o chiar pe președinta Consiliului Județean Sibiu, Daniela Cîmpean.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest