Write a comment

 ALIVIASEFA

Minte strălucită, dorință și... dragoste și respect față de nema și țară: Livia-Nicoleta Bârsan și-a construit cu ambiție, sârguință și responsabilitate drumul spre performanță. Conștiincioasă, ambițioasă și foarte implicată în tot ceea ce a întreprins, tânăra culege acum roadele muncii ei, absolvind Academia Forțelor Terestre sin Sibiu ca șef de promoție pe Ministerul Apărării Naționale și îndeplinindu-și visul din liceu, acela de a deveni... ofițer de artilerie.

În anul III de Academie, Livia a condus activitatea studenților, având cel mai mare grad onorific din rândul colegilor ei, responsabilitate urmată de multe situații provocatoare, care au contribuit la maturizarea și pregătirea ei pentru cariera de ofițer. <<Uitându-mă în urmă, îmi dau seama că este extraordinar în ce a putut academia să mă transforme. Îmi place să mă gândesc că acest titlu vorbeşte de la sine despre o evoluție considerabilă pe care o datorez tuturor celor pe care i-am întâlnit aici şi întregului mediu academic. Academia mi-a fost casă dar şi un „câmp de luptă”>>. De aceea, nu a fost o universitate obişnuită, nimic nu se compară cu relațiile pe care le putem lega într-un astfel de mediu”, spune tânăra.

Livia studiază pe cont propriu limba italiană, germană și japoneză. De apreciat, de asemnea, că în minunații ani de studenție a urmat stagii de pregătire şi a participat la evenimente în cadrul academiilor militare din Ungaria, Franța, Italia, Austria, China și SUA.

Pe viitor, Livia dorește să își îndeplinesc atribuțiile cu succes, să se autoperfecționeze şi să aducă un plus de valoare acolo unde își va desfășura activitatea.

Sincere felicitări, Livia, şi mult succes în continuare pe acelaşi drum al performanţei!

EȘTI O EMBLEMĂ ȘI UN EXEMPLU EXTRAORDINAR PENTRU TINERII DE AZI!

Semper Una!

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest