Write a comment

 MULTUMESCCCCCCC

Am avut neșansa de a fi infectată cu COVID 19. Soțul meu, la fel. Pentru că am ajuns în UPU Sibiu, în 14.06.cu un început de pneumonie, personalul medical a hotărât să fiu internată la Spitalul de Boli Pulmonare.

După două zile, m-a urmat soțul meu, depistat și el pozitiv. Trec peste perioada de disperare, dezorientare și alte o mie de trăiri și sentimente, pentrucă vreau să vorbesc despre personalul medical din Secția COVID . În primul rând, dotarea medicală și condițiile igienico-sanitare( baie,apă caldă, curățenie, frigider, chiar și TV)) au fost peste toate așteptările și speranțele noastre. Am fost cazați în același salon, eu și soțul meu. Marea noastră șansă a constat în faptul că am avut amândoi o formă foarte ușoară a bolii, așa ni s-a spus. Și de fapt de aici începe ceva atât de neașteptat pentru o perioadă atât de critică, încât aceasta experiență a devenit o amintire nesperat de frumoasă și profundă din viața noastră: Personalul medical și nemedical, de un profesionalism nemaipomenit. Din momentul în care intrau în salon, echipați până în dinți intr-un echipament imposibil, cu mască ochelari, vizetă, compinezon etc., începeau conversatia profesională cu pacienții, după care începea legătura ireal de caldă cu oamenii. Intrau în fiecare salon bătând la usa, aveau răbdare să răspundă tuturor întrebărilor, aveau pentru toată lumea o vorba bună de încurajare și un zâmbet cu ochii. În fiecare zi, la fiecare vizită, tratamen, analize etc. Nu am auzit pe nimeni vorbind urât sau fără răbdare cu pacienții. Pentru mine, dincolo de probitatea lor profesională, acești oameni echipați ca niște cosmonauti, în negru, albastru, portocaliu sau galben ,au fost și vor rămâne niște îngeri fără chip, cu ochi frumoși, curajoși și cu suflete mari, pe care îi voi respecta și pentru care voi avea mereu cea mai înaltă considerație. Vă mulțumesc frumos pentru tot, îngerii mei dragi!

Este mesajul pe care l-am primit din partea doamnei D.P. și am considerat nimerit să îl pubicăm, în semn de recunoștință și respect față de cei din LINIA I.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest