Write a comment

GUITARRRR

Sala expozițională a Primăriei Sibiu este gazda expoziției „Guitar After Life Expo”.

Vizitatorii vor avea ocazia să admire o serie de chitare vechi recondiționate în cadrul evenimentului „Sibiu Guitar Meeting”. O parte dintre instrumente au fost pictate de către elevi ai Liceului de Artă din Sibiu în timpul Concertului Manifest, pe baza sunetelor ascultate. Restul instrumentelor au fost recondiționate în cadrul generosului proiect „Guitar Art Craft” și transformate în noi obiecte decorative: veioze, cuiere, noptiere, rafturi și accesorii pentru pereți.

Se spună că ea, chitara, e glasul sufletului… E mai mult decât un instrument muzical, e un sentiment, o stare d e spirit care… a cucerit lumea !

 

IMPORTANT: Expoziția poate fi vizitată până în data de 2 octombrie, conform programului de funcționare al Centrului de Informații pentru Turiști, de luni până vineri între orele 10 și 18, iar sâmbăta și duminica în intervalul orar 12-18.

„Guitar After Life Expo” face parte din proiectul „Sibiu Guitar Meeting” organizat de Asociația Culturala Play și cofinanțat de Primăria Sibiu prin Agenda Culturală 2020.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest