Write a comment

 AAAG

INIȚIATIVĂ NECESARĂ: Reprezentanții Google au anunţat miercuri că au realizat o nouă funcţie a Google Maps care va arăta câte cazuri de COVID sunt într-o anume zonă geografică. Astfel, persoanele care călătoresc vor afla imediat cât de afectată din punct de vedere al infectărilor este zona în care se află sau în care vor să ajungă.

Funcţia se lansează săptămâna aceasta pentru telefoanele iPhone şi Android, anunță CNBC.

PRECIZĂRI: Informaţiile despre coronavirus de pe Google Maps vor proveni de la Johns Hopkins, New York Times şi Wikipedia şi vor fi afişate pe o hartă codificată în culori, cu media pe şapte zile a cazurilor noi la 100.000 de persoane într-o anumită zonă.

Programul va prezenta informații din 220 de ţări şi teritorii.

Oamenii sunt îndemnați, în acest context extrem de dificil în care totul se poate schimba de la o oră la alta, să folosească aplicația Google Maps pentru a vedea cât de afectată este zona în care se află, ceea ce poate fi util dacă boala se răspândeşte rapid în sezonul rece. De asemenea, turiștii vor utiliza funcţia pentru a afla dacă epidemia înregistrează trend crescător într-o anumită zonă înainte de a-și face oarece planuri de călătorie.

TEBUIE SĂ FIM CU TOȚII PRECAUȚI!

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest