Write a comment

 

 

 J1

La sfârșitul lunii septembrie 2020, în dotarea Jandarmeriei Sibiu au intrat patru autospeciale Dacia Logan și șase autospeciale Dacia Duster. Acestea vor fi folosite în misiunile de ordine și siguranță publică, atât în mediul urban cât și în mediul rural.

 

Noile autospeciale de patrulare au fost achiziționate la nivelul Ministerului Afacerilor Interne și direcționate către Jandarmeria Română.

 

Autospecialele sunt dotate cu mijloace moderne de semnalizare acustică și vizuală, iar ca o noutate, acestea au fost inscripționate diferit față de modelele anterioare, pe noile mașini fiind aplicat drapelul tricolor și deviza Jandarmeriei „Lege și ordine”.

 

După încheierea procedurilor legale de înregistrare în circulație, autospecialele vor fi repartizate structurilor de ordine publică din municipiile Sibiu și Mediaș.          

Reprezentanții jandarmilor spun că utilizarea acestor autospeciale va contribui la asigurarea unei mobilități mai eficiente și o mai mare vizibilitate în stradă a jandarmilor sibieni în misiunile desfăşurate în slujba cetăţenilor.

 

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest