Write a comment

CRRRRRRR

VESTE ÎNGRIJORĂTOARE: Cristiano Ronaldo a fost scos din antrenamentul echipei naționale după un test pozitiv de COVID-19, astfel că nu va juca împotriva Suediei. Internaționalul portughez se simte bine, fără simptome, și este în izolare”, a fost anunțul lusitanilor, pe site-ul oficial al Federației Portugheze de Fotbal.

Din toată inima, mii, poate chiar milioane de fani din toată lumea îi transmit lui Cristiano gândurile bune și urări de sănătate, pentru că îl iubesc, îl respectă și îi apreciază talentul dar și lecțile pe care le oferă ca unul dintre cei mai mari sportivi ai lumii.

O altă vește-șoc e aceea că jucătorul de aur își anunță…. RETRAGEREA din Națională!

Cel mai bun fotbalist portughez al tuturor timpurilor se va retrage de la naționala Portugaliei. O va face după Campionatul Mondial din 2022. Competiția va fi organizată în Qatar.

Campionatul Mondial din 2022 va fi ultimul turneu la care voi juca pentru Portugalia”, a transmis Cristiano Ronaldo.

*101 goluri în 165 de meciuri a reușit Cristiano Ronaldo pentru prima reprezentativă a Portugaliei

*Cristiano Ronaldo a participat cu Portugalia la patru ediții ale Campionatului European (2004, 2008, 2012 și 2016) și la patru Cupe Mondiale (2006, 2010, 2014 și 2018)

*2 trofee a câștigat Cristiano Ronaldo cu naționala Portugaliei - EURO 2016 și Liga Națiunilor 2019.

  • Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro (n.5februarie 1985,Funchal- Madeira, Portugalia) cunoscut ca Cristiano Ronaldo, este un celebru fotbalist protughez, care evoluează la clubul Juventus Torino, după ce și-a consolifdat cariera la Real Madrid și, firește la Național Portugaliei.

Cu argumente solide, carismaticul… mereu zâmbitorul Ronaldo este considerat unul din cei mai buni fotbaliști din toate timpurile.

Este primul fotbalist portughez care a câștigat Balonul de Aur de 5 ori, și al doilea jucător după Messi care câștigă Gheata de Aur de 3 ori.

În ianuarie 2014, la vârsta de 28 de ani, Ronaldo a marcat cel de-al 400-lea său gol la nivel de seniori. În ianuarie 2015 el a fost numit cel mai bun fotbalist portughez din toate timpurile, de către Federația Portugheză de Fotbal în cadrul celei de-a 100-a ceremonii aniversare.

 

 

 

 

 foto: ziare.com

 

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest