Write a comment

 MA GANDESC

„Dragă Monika, dragă George,

 

Am aflat din presa locală despre inițiativa voastră de a redeschide spațiul cunoscut de toată lumea în Sibiu pentru însemnele de pe fațadă „Mă gândesc la ea non-stop”, și de a-i da acestuia destinația de spațiu dedicat artei. Vă felicit cu toată inima pentru demersul vostru atât de util comunității artistice și atât de util Sibiului!

 

Suntem alături de voi în acest demers, salutăm și încurajăm posibilitatea ca Primăria Municipiului Sibiu, prin Agenda Culturală, să creeze oportunitatea închirierilor de spații de la Urbana SA, care să devină centre pentru artiști, în toate domeniile – în artă contemporană, design, arhitectură, în așa fel încât artiștii tineri să descopere noi formule de exprimare și noi dialoguri.

 

Vă asigur de întreaga susținere a Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și deschiderea de a pune în valoarea această inițiativă, în cadrul ediției de anul viitor a Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu”.

 

Mesajul a fost transmis de maestrul Constantin Chiriac Director general Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu, Președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Când oameni frumoși la suflet se pun laolaltă, ideile prind a se lumina și-ncep a bucura...

 

 

 sursa foto: Facebook

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest