Write a comment

 AAS

Celebrăm azi Ziua Armatei Române cu gândul la toți cei care au ales cariera militară, în slujba României.

" 25 Octombrie este ziua pe care o dedicăm celor care îmbracă uniforma militară. Militarilor le-am încredințat soarta noastră și a țării în cele mai grele momente de-a lungul istoriei noastre, iar ei sunt cei care au făcut sacrificiile necesare ori de câte ori a fost nevoie. Ne protejează, uneori plătind prețul suprem, pe uscat, în aer sau pe mare. Au făcut din risc o rutină zilnică, totul în slujba României și a națiunii române.

Mă gândesc azi la toți cei care servesc în Armata Română, în special la oamenii care fac cinste uniformei militare în județul nostru. Sibiul este un județ cu o bogată tradiție militară și sunt onorată să le transmit tuturor cele mai calde gânduri de apreciere.

Sunt mândră că aici, la Sibiu, se pregătesc generațiile viitoare ale Forțelor Terestre, sub îndrumarea cadrelor de la Academia Forțelor Terestre "Nicolae Bălcescu" din Sibiu. Sunt mândră că aici, la Sibiu, se formează specialiști în Comunicații, Tehnologia Informației și Apărare Cibernetică. Este un sentiment minunat să știi că numele Sibiului este atât de strâns legat de Armata Română.

Mă gândesc azi și la militarii români care fac parte din trupele NATO și ne fac să fim mândri de activitatea lor în teatrele de operații. Prin ceea ce fac în diverse zone fierbinți ale globului, aduc prestigiu numelui României.

La mulți ani Armatei Române! La mulți ani militarilor români!", transmite cu emoție Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

 

Foto: Sugestie/ziare.com

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest