Write a comment

MOSSSCRACIUn

„Ăștia ne interzic Crăciunul”, „se închide Crăciunul”, „Ne interzic credința”- monstruozități de noaptea minții, afirmații pentru care nimeni n-a gândit! Sau… poate cei care au strigat și strigă din bojoci așa ceva nu știu că, de fapt, CRĂCIUNUL, Nașterea Domnului înseamnă, mai presus destrălucirea globului și strasuri swarovski sau cadoul învelit în foiță de aur… IUBIRE, RUGĂCIUNE, colind rostit adânc în suflet sau… șoptit atuci când îți pui pruncul la sân… Crăciunul e credința din noi, din lăuntrul nostru.

Crăciunul e bucata de cozonac din carecopila îți ciugulește stafidele pe furiș, e acel „Mami, te iubesc” din fiee dimineață… Nu interzce și nu fură nimeni CRĂCIUNUL. Atât că nu va avea anul acesta fastul obișnuit și poate că, din păcate, petrecerile nu vor fi posibile. Dar, cu atât mai luminos și… valoros în profunzimea semnificației sale va fi bradul împodobit și strofa din colind cântată peltic de pruncul ce tot întreabă… când vine Mosu???

Și mai trebuie să aflați că… Moş Crăciun le-a transmis copiilor din întreaga lume că pandemia de coronavirus nu va împiedica sosirea Crăciunului. „Nimeni nu a fost infectat aici, la Polul Nord. Toate jucăriile şi alte cadouri vor fi dezinfectate înainte şi după ce vor fi ambalate şi aşezate în sania mea pentru a vi le aduce acasă sau în orice loc v-aţi afla anul acesta. Nu vă faceţi griji, prieteni. Nu voi răspândi virusul şi nici nu voi fi infectat de voi, dacă se întâmplă ca cineva să fie bolnav. Crăciunul nu se anulează”, îşi încheie Moş Crăciun mesajul, care a fost distribuit rapid după postarea pe pagina de Facebook „Elf on the Shelf Ideas”. 

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest