Write a comment

ACTIV SUSPENDATA

În contextul măsurilor adoptate de Comitetul Național pentru Situații Speciale de Urgență pentru limitarea riscului de răspândire a infecției cu COVID 19, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Sibiu s-a luat măsura suspendării activității de eliberare a certificatelor de cazier judiciar la nivelul Poliției Orașului Cisnădie si Poliției Orașului Tălmaciu.

La ghișeul din sediul I.P.J. Sibiu, eliberarea certificatelor de cazier judiciar se va efectua conform programului afişat pe pagina de internet a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu, doar pentru motive temeinic fundamentate ce urmează a fi menționate pe cerere.

Vă rugăm ca, în cazul cererilor pentru care nu se justifică urgenţa ridicării documentului, prezentarea la ghișeul de eliberare a certificatelor de cazier judiciar să se realizeze numai după ridicarea interdicţiilor instituite.

În perioada imediat următoare, vor funcționa, conform programului normal, ghișeele polițiilor orășenești din Miercurea Sibiului, Agnita, Dumbrăveni și Avrig.

Facem apel la cetățeni să dea dovadă de înțelegere, responsabilitate și să respecte cu strictețe măsurile impuse.

Vă mulţumim pentru înţelegere!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest