Write a comment

 AAAJUUUNIII

 

Junii Sibiului au sărbătorit Ziua Națională a României alături de români din țară și de peste hotare, în cadrul programului special al Televiziunii Naționale.

Sibiul și întreaga Românie au sărbătorit într-un fel special, poate mult mai profund, mai intim, mai… plin de trăire și emoție, ZIUA NAȚIONALĂ. Mulțumită lor, JUNILOR, artiștilor minunați care duc tradiția mai departe, cu o forță și încăpățânare uimitoare.

 

Proiectul cultural „Noi suntem români!” a adus, ieri, pe micile ecrane spectacolul folcloric extraordinar „Noi suntem români!” și filmul „Port Valoare și Splendoare”, primul documentar dedicat iei.

„Mulțumim tuturor românilor care ne-au fost alături, pe TVR1 și online, de Ziua Națională a României. Sutele de mesaje și felicitările primite demonstrează faptul că, împreună, am reușit să spunem „Noi suntem români!”, de aici de la Sibiu. Am retrăit, cu mari emoții, momentele intonării imnului național, precum și bucuria cântecului și jocului popular românesc! Aceasta este România noastră și suntem mândri să fim români!

Mulțumim Consiliului Județean Sibiu, Primăriei Municipiului Sibiu și Televiziunii Române, pentru susținerea acordată în acest proiect. Mulțumim Iulianei Tudor, pentru cuvintele atât de frumoase adresate nouă, pentru că a crezut și crede în Junii Sibiului și pentru faptul că ne consideră un brand de țară! Asemenea aprecieri ne onorează, iar dragostea românilor este cea care ne dă forță de fiecare dată când suntem pe scenă!

Mulțumim telespectatorilor noștri dragi, care ne-au urmărit programele speciale dedicate Zilei Naționale a României. Îmi doresc din suflet ca, în această perioadă grea pe care o traversăm cu toții, să fiți sănătoși dumneavoastră și familiile dumneavoastră; sperăm ca următoarele noastre programe să ajungă la inimile tuturor, oferindu-vă alinare!” – Silvia Macrea, manager CJCPCT „Cindrelul-Junii” Sibiu.

Extraodinarul proiect cultural „Noi suntem români!” a fost inițiat de Centrul Județean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale „Cindrelul-Junii” Sibiu şi Ansamblul Folcloric Profesionist „Cindrelul-Junii Sibiului”, din subordinea Consiliului Județean Sibiu, alături de Televiziunea Română, fiind o acțiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu.

Frumos, demn, ROMÂNESC. O poveste vie, cu oameni frumoși, cu ROMÂNI numai buni de pus în Cartea Neamului!

 

Link film:

https://wetransfer.com/downloads/7ef22253ef86528db9e482e9812ce48920201201193340/b50a2f3fb1f5b382aac43ae7bb32684e20201201193340/a460b1

 

foto: Ansamblul Folcloric Profesionist Cindrelul - Junii Sibiului

 

 

 

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest