Write a comment

xxxx

Pompierii militari din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă “Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au răspuns prompt, în acest sfârșit de săptămână , unui număr de peste 120 de solicitări venite pe numărul de urgență 112.

De asemenea, în această perioadă peste 90 de persoane au primit asistență medicală de urgență din partea echipajelor de prim-ajuor medical calificat SMURD.

Dintre cele mai relevante intervenții amintim:

Totodată, echipajele ISU au avut 27 de misiuni desfășurate în municipiul Sibiu, în sprijinul cetățenilor, în contextul CODULUI Galben de intensificări ale vântului ce au atins la rafală 55...60 km/h și izolat 70...75 km/h. Echipajele de pompieri au acționat pentru degajarea unor elemente de construcții desprinse, care puneau în pericol viața cetățenilor și buna desfășurare a traficului;

2 incendii: În data de 5 decembrie, în jurul orei 20:30 pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au intervenit înafara localității Bungard pentru stingerea unui incendiu izbucnit la vegetația uscată. Incendiul a fost lichidat în scurt timp. Au ars cca. 2ha de vegație uscată și resturi vegetale.

În cursul zilei de 06 decembrie a.c. echipajele de pompieri militari au intervenit în localitatea Laslea pentru stingerea unui incendiu izbucnit în camera unei locuințe. Incendiul a fost licidat în scurt timp de pompierii Punctului de lucru Dumbrăveni. Au ars obiecte de mobilier. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost efectul unei acțiuni Intenționate.

Totodată, echipaje de pompieri militari din cadrul subunităților au continuat desfășurarea pe raza județului Sibiu a acțiunilor de informare a cetățenilor cu privire la măsurile impuse și transmiterea acestora prin intermediul sistemului audio.

De asemenea, 88 de efective ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Cpt. Dumitru Croitoru” al județului Sibiu au fost angrenate, alături de celelalte structuri MAI, în organizarea și desfășurarea alegerilor pentru Senat și Camera Deputaților din data de 6 decembrie 2020, în scopul asigurării unui climat de linişte şi siguranţă publică.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest