Write a comment

 Andreuca

„Astăzi, 23 Decembrie, se împlinesc 31 de ANI, de când fratele nostru drag ANDREI MARIAN FOLEA , și-a jertfit viața în sângeroasele lupte de stradă, din Sibiu, în 23 Decembrie 1989, pentru îndeplinirea idealurilor mărețe de libertate, democrație și unitate.

În amintirea dragului nostru frate, ANDREUCA, așa cum era cunoscut în CÂRȚIȘOARA , să ne aplecăm capul în semn de respect și adâncă recunoștință... Avem datoria de a-l păstra veșnic în memorie pe ANREUCĂ, să purtăm veșnică recunoștința eroilor neamului românesc... Glorie eternă eroilor cunoscuți și necunoscuti, dar să nu uitam, ca, ANDREI MARIAN FOLEA a fost singurul fiu al Cârtișoarei care și a dat viața pentru libertatea, democrație și o viață mai bună. Avem datoria morală de a-l păstra veșnic în rugăciunile noastre..... DUMNEZEU SĂ TE ODIHNEASCĂ ÎN PACE, FRATELE NOSTRU DRAG ,ALĂTURI DE PĂRINȚII NOȘTRI, ANDREI ȘI STELUȚA FOLEA... ”.

Un emoționant mesj din partea familiei cârțoșoreanului erou, căzut în floarea vărstei pentru libertatea noastră, a tuturor!

 

 

 sursa foto: Silvia Toma

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest