CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 ARGATU

„Una din sinistrele manipulari odata cu inceperea campaniei de vaccinare. Un fake news grosolan, in care fotografia celebrului actor britanic Christian Bale este folosita drept figura unui asa zis preot ortodox roman care ar fi murit din cauza vaccinului COVID19. Sunt sute de oameni care musca aceasta intoxicare murdara, periculoasa”.

Este comentariul reputatului jurnalist Radu Tudor- ce-i drept, ami nou... înjurat de mulți doar pentru că spune lucrurilor pe nume, așa cum e și firesc, de altfel, comentariu privind o postare pe un cont... cel puțin ciudat și care, chipurile, informează despre decesul unui preot care s-ar fi vaccinat, deja, împotriva coronavirusului.

În primul rând, preotul, dacă... există, nu avea cum să se vaccineze în România, pentru că la noi s-au vaccinat până în prezent exclusiv cadre medicale. În al doilea rând, fotografia e a unui acctor de renume. În al treilea rând, pagina unde e postată așa-zisa știre... e mai mult un soi de bășcălie de prost gust, iar numele preotului e... „puțin” inventat!

Așadar, MARE, MARE ATENȚIE de unde vă informați!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest