CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

DECORATi

În spatele succesului unui cadru militar sunt mii de ore de pregătire, disciplină „de fier”, implicare și un car muncă și asumarea unui destin pentru binele semenilor.

Eforturile pe care doi militari din colectivul Spitalului Militar de Urgență “Dr. Alexandru Augustin” Sibiu le-au făcut în această perioadă critică au fost încununate de aprecieri.

Locotenent colonel Ciopei Ioan-Cătălin și locotenent colonel Mărcuș Valentin-Octavian au fost decorați de către Președintele României, cu prilejul Zilei Naționale, pentru rezultatele importante obținute în îndeplinirea misiunilor încredințate în anul 2020, cu Ordinul “Virtutea Militară” în grad de Cavaler.

Locotenent colonel Ciopei Ioan-Cătălin, șeful biroului planificare și asigurare logistică al instituției a făcut parte din echipa militară de conducere de la Spitalul Județean de Urgență Deva, iar locotenent colonel Mărcuș Valentin-Octavian, șef al personalului la spital, și-a adus contribuția la reușita misiunii de la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Ioan Cel Nou" Suceava, îndeplinind funcţia de Şef Serviciu RUNOS, după cum precizează Cpt. Varna Viorela.

„Felicitări pentru realizări! Vă dorim să continuați să demonstrați și pe viitor că sunteți profesioniști care execută cu tenacitate și responsabilitate misiunile primite!”, transmit reprezentanții Direcției Medicale din cadrul Ministerului Apărării Naționale.

La rândul nostru, îi felicităm pe cei doi și îi asigurăm de tot respectul din partea noastră.

 

 

foto: Cpt. Varna Viorela

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest