CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Leo Messi The Magician ROOO

A fi DOMN e o-ntâmplare…, a fi OM e lucru mare!

 

Leo Messi:

917 games

741 goals

310 assists

35 trophies

56 freekicks

54 hattricks

7 Pichichi

6 Golden Boot

6 Ballon d'Or

6 FIFA Best Player

2 UEFA Best Player

 

917 jocuri

741 goluri

310 pase decisive

35 de trofee

56 lovituri libere

54 de hattricks

7 Pichichi *(În fotbalul spaniol, Trofeul Pichichi este un premiu acordat de cotidianul de sport Marca jucătorului cu cele mai multe goluri marcate în campionat. Trofeul poartă numele faimosului jucător al lui Athletic Bilbao, Rafael Moreno „Pichichi” și a fost acordat în fiecare an, începând din sezonul 1952-1953).

6 Ghete de aur

6 Balon d'Or

6 Cel mai bun jucător FIFA

2 Cel mai bun jucător UEFA

 

Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro, cunoscut ca Ronaldo, este, la rândul său… o mare STEA a fotbalului mondial. Este un spotiv portughez, care evoluează în prezent la clubul Juventus Torino și la echipa națională de fotbal a Portugaliei. Ronaldo este considerat unul din cei mai buni fotbaliști din toate timpurile, alături de rivalul său Lionel Messi.

Ronaldo a debutat pentru Portugalia în august 2003, la vârsta de 18 ani. Are peste 100 de selecții și a fost convocat, începând cu Euro 2004, la trei Campionate Europene și alte trei Mondiale. Este primul fotbalist portughez care a înscris mai mult de 50 de goluri și este golgheterul Campionatului European (incluzând faza calificărilor) cu 23 de goluri.

Pe 14 octombrie 2019, într-un meci cu Ucraina, încheiat 1-2, Ronaldo a înscris din penalty golul cu numărul 700 din carieră.

La finalul anului 2020, Ronaldo înscria golul cu numărul 750 din carieră, în meciul cu Dinamo Kiev, din Liga Campionilor (clasându-se, la acel moment, la numai 7 goluri distanță de… statistica uriașului Pele). Această reuşită a fost cea cu numărul 132 în Liga Campionilor, el fiind golgheterul „all-time” al competiţiei. La începutul lunii martie , în acest an, ajunsese, deja la 767...

Firește, însă, au urmat și alte multe goluri...

Ei bine, vă invităm să contemplați un instantaneu, surprins oarecând,în caresunt protagoniști cei doi… TITANI și fiul lui Ronaldo. Este despre RESPECT, ÎNȚELEGERE, SPIRIT, despre tot ceea ce poate fi frumos în inima cuiva… O LECȚIE pe care merită să o luăm în seamă!

 

Sursa foto: Leo Messi - The Magician

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest