CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

SMUUUU

În sâmbăta Paștilor, la Sibiu, s-a petrecut o nouă tragedie. Tânăra accidentată grav pe Calea Cisnădiei în urmă cu câteva zile, a pierdut lupta pentru viață, pe patul spitalului, acolo unde fusese transportată în stare de inconștiență.

 

Reamintim, accidentul s-a petrecut pe 27 aprilie.

Victima era internată la ATI, fiind diagnosticată cu traumatism cranian sever și fractură de bazin.

TRIST. Și mult mai mult de-atât. Practic, statistica urcă… Să ai in 4 luni, practic, 9-10 victime decedate în accidente rutiere într-un singur județ e destul de mult și… FOARTE GRAV.

Și, să fim sinceri: Asta nu ține neapărat de prezența în stradă, pe șosea a polițistului sau a aparatului radar. Asta ține „întâi și-ntâi”, vorba cuiva, de conștiința (dacă mai știm ce e AIA) fiecăruia. Asta ține de educație, de comportament, de cumpătare, de prevenție de felul în care te raportezi la ceilalți în trafic, în comunitate. Ține de felul în care alegi să trăiești, să te crezi sau nu superior celorlalți… ține de bun simț, de modul în care înțelegi valoarea vieții.

CIRCULAȚI PRUDENT! RESPECTAȚI VIAȚA!

Articol inițial: https://sibiunews.net/new/articole/9-actualitate/28415-tanara-in-stare-de-inconstienta-lovita-de-masina-pe-calea-cisnadiei.html

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest