CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

MASErrrrr

ÎNVĂȚĂM CEVA?!?

La scurt timp după tragedia în care, în județul vecin, Brașov, nu mai puțin d e4 bărbați și-au găsit sfârșitul în fiarele contorsionate ale unei mașini implicată într-un groaznic accident, o altă nenorocire îndoliază șoselele diin România.

Sâmbătă, o tragedie a avut loc în comuna Poiana Stampei, din judeţul Suceava. Trei tineri, care se aflau într-un... bolid Maserati, şi-au pierdut viaţa, după ce maşina a ieşit de pe şosea, și s-a făcut „praf” în impactul cu un cap de pod. Ulterior, autoturismul s-a dat peste cap de mai multe ori, spun martorii.

Totul s-a petrecut la miezul nopții.

Ionuţ M. M., de 30 de ani, din Cluj, se afla la volanului autoturismului Maserati, iar într-o curbă deosebit de periculoasă, din cauza vitezei excesive a pierdut controlul maşinii, a lovit un cap de pod, iar maşina s-a răsturnat de mai multe ori, pe câmp. În maşină se mai aflau Alexandru P., de 24 ani, din municipiul Cluj Napoca şi Bogdan B., de 21 ani, din municipiul Bistriţa. Toţi trei au au avut parte d eun sfârșit fulgerător.

ISU SUCEAVA: „Au fost direcționati pompierii militari suceveni cu două autospeciale pentru descarcerare și o ambulanță SMURD, cu sprijinul unui echipaj SAJ și a două echipaje SMURD (B2 + TIM) de la ISU Bistrița-Năsăud.

Din păcate, în ciuda eforturilor echipajelor medicale, cei trei bărbați în vârstă de 23, 30 și 30 de ani au fost declarați decedați la finalizarea aplicării protocolului de resuscitare.”

Tot sâmbătă, într-un accident în orașul Urlați, un tânăr motociclist (25 de ani) și-a pierdut viața.

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest