CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Bolt

Bolt, cea mai mare platformă europeană de mobilitate, lansează serviciile de ride-hailing în Sibiu, unul dintre cele mai importante centre culturale și economice din Transilvania.

La o lună după lansarea din Arad, compania estoniană își completează portofoliul de orașe în care este prezentă cu serviciile de ride-hailing, ajungând astfel în 13 dintre cele mai mari orașe din țară.

Cristian Sălceanu, Country Manager Bolt România, a declarat: ”Marcăm începutul sezonului estival cu lansarea principalului nostru serviciu în Sibiu, în contextul în care orașul își reia treptat activitatea culturală și socială, după un an dificil. Ne dorim să fim un partener de mobilitate de încredere atât pentru sibieni, cât și pentru turiștii care aleg să viziteze o capitală culturală europeană. Iar pentru a ajunge mai aproape de acest lucru, am respectat cu strictețe toate prevederile legii cu privire la autorizațiile necesare șoferilor noștri parteneri și la condițiile de operare, pentru a oferi servicii complete și sigure.”

Bolt oferă servicii de transport la cerere, dar și de închiriere de trotinete electrice sau de transport de mâncare, prin Bolt Food.

Pentru a accesa serviciile de ride-hailing Bolt, utilizatorii trebuie să instaleze aplicația Bolt, pe care o pot descărca de pe Google Play sau App Store.

Prețul curselor Bolt din Sibiu începe de la 8 lei, iar pe perioada lansării, pasagerii beneficiază de reduceri de până la 50%. Atât pasagerii, cât și șoferii au obligația legală de a purta permanent masca de protecție. Bolt recomandă, de asemenea, șoferilor săi parteneri să dezinfecteze mașinile după fiecare călătorie, iar pasagerilor să respecte regulile de distanțare socială și de igienă conform reglementărilor în vigoare.

 

Despre Bolt

Bolt este cea mai mare platformă europeană de mobilitate, care are drept scop să facă mobilitatea urbană mai accesibilă, convenabilă și responsabilă.

Bolt are peste 50 de milioane de utilizatori înregistrați în peste 40 de țări din Europa și Africa. Serviciile sale variază de la ride-hailing, la car-sharing, la micromobilitate cu trotinete și biciclete electrice, până la livrarea de alimente și pachete.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest