Write a comment

Aud că mai nou, s-o pus moda ca la banchetele elevilor de clasa a VIII-a sau a XII-a, mulți elevi (sau mai bine spus părinții dau, DIN BUZUNARUL LOR!) și câte 2000 de lei (sau chiar mai mult!) numai pe rochile absolventelor, la care se adaugă costurile de la saloanele de machiaj, costurile cu petrecerea (masa, fotografiile, albumele, muzica etc) care adesea trec de 6-700 de lei.

Sincer, ca să pui așa sume pentru un banchet al elevului, mi se pare... mult mai mult decât snobism... ARUNCAT CU BANI! Da, sunt perfect de acord cu un banchet, cu fotografii, cu petrecere de BUN SIMȚ, nu înecată în super-lux și băuturi extrafine. Dar sunt foarte curioasă ce au în cap acei elevi ai căror părinți cred că dacă își sufocă odraslele în lucruri de preț peste măsura vîrstei și a ocaziei, gata, le croiesc un drum nemaipomenit în viață și nici nu prea ami contează nota de la Bacalaureat sau nu știu ce examene. Cred eu și vă asigur că nu sunt deloc demodată, că... nota cea mai bună la examenul maturității nu o dau straiele, bijuteriile sau stelele restaurantului unde are loc banchetul de final, ci... câtă învățătură a acumulat elevul, comportamentul acestuia, abnegația cu care își croiește drum mai departe.

Să dai 2000 de lei pentru toaleta necesară la bancetul de absolvire a liceului... apoi atunci, la la absolvirea facultății vii cu Brad Pitt la braț ca să impresionezi, dar nu știi cine a scris „Luceafărul” și nici cine a fost Gheorghe Lazăr...

Dacă nu avem grijă ce facem cu generațiile de acum, va fi vai și-amar!

 

 

Foto: AMA Fashion, mariSSa.ro , Miss Grey , totuldesprerochii.ro

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest