Write a comment

 

Un parcurs extraordinar, meciuri-spectacol, efort, trudă, voință. O jucătoare extrem de valoroasă, străucind la fiecare minge, la fiecare set. AȘA A FOST SIMONA ANUL ACESTA LA ROLAND GARROS!

 

Și așa, Simona a ridicat România în picioare, în semn de admirație și bucurie, în semn de RESPECT! Pentru ea, îngerul blond al tenisului românesc! Nici nu mai contează scorul cu care a câștigat. Contează că ne-a învățat cum se luptă, că atunci când ai un vis ai toate șansele să-l faci să prindă viață! Simona a strălucit, pur și simplu, jucând extraordinar, într-o încleștare dificilă dar pe care a abordat-o într-o manieră istorică! SIMONA A CÂȘTIGAT LA ROLAND GARROS. A REUȘIT! Iar drapelul și imnul României s-au înălțat atât de sus înct să înțelegem că ea e un simbol, că e o mare acmpioană, că ea e un exemplu... Acum, numele său este rostit pe toate continentele. Ea, care la 4 ani și jumătate a pus pentru prima dată mâna pe racheta de tenis, care era aproape cât ea...

Simona, noi, românii, toată țara, tot neamul, te îmbrățișăm și-ți mulțumim!!! VICTORIA ASTA MINUNATĂ CONFIRMĂ CĂ TU EȘTI FĂCUTĂ DIN HAR ȘI AUR, DIN LUMINĂ, TRUDĂ ȘI IZBÂNDĂ!FELICITĂRI!!!

foto: stirileprotv.ro

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest