Write a comment

Sâmbătă, într-un sat sibian, s-a petrecut o tragedie. O tragedie care, de fapt NU AR FI TREBUIT SĂ SE ÎNTÂMPLE, CARE NU AR FI TREBUIT SĂ BAGE ÎN MORMÂNT O FEMEIE NEVINOVATĂ.

Am scris despre acest accident stupid și m-am întrebat, cu... revoltă, cu uimire, cu lacrimi în ochi cum e posibil ca niște părinți sua bunici or alte rude, adulți, oricum, să lase niște copii de până în 10 ani să meargă pe drum, uliță, ce-o fi, singuri cu o căruță cu cai. E aproape același lucru dacă i-ai fi lăsat să conducă singuri un moped, o motocicletă sau chiar o mașină. Doi copii de 7 și, respectiv 9 ani nu pot, nu au cum să strunească un atelaj și să strunească niște cai- animale puternice, adesea nărăvașe, care, ca orice animal se pot speria de ceva în drum și pot reacționa imprevizibil. Se putea întâmpla chiar ca acei armăsari să sară în sus, să dea și mai rău din copite și să răstoarnee căruța, iar copiii să se accidenteze grav. La asta nu s-au gândit aceia care au lăsat pruncii aiurea cu căruța în drum.

... Și, uite-așa, din neglijență, din indolență, un OM A MURIT NEVINOVAT. Ei, dar ce, las copiii cu căruța, să se-nvețe, să se călească, nu, să știe când or fi mai mari ce și cum. Dar... ce și cum s-a făcut că a murit o femeie. ABSOLUT NEVINOVATĂ. Mâine se poate întâmpla o altă nenrocire, la fel.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest