CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Ratiune, nu aventura! De asta avem nevoie in PDL. Este nevoie de oameni cu propulsie proprie. PDL este intr-un moment de necesara reconstructie si nu are nevoie de o continua aventura identitara.

Suntem un partid modern, de dreapta, pro-european, reformator, cu soluții la problemele reale ale românilor, care merge pe propriile sale picioare și care a făcut un pas mare spre egalitatea de șanse.

Rațiunea cere acum o structură internă pentru stăpânirea crizelor de orice fel, pentru unitatea partidului, luptători pe termen lung în tranșeele opoziției și a unei vieți politice absurde, a unei guvernări iraționale.

De aceea, de data aceasta aleg Vasile Blaga. Orice susținător al egalității de șanse în politică și viață, și eu mă număr printre aceștia, invocă rațiunea și șansa de a candida, de a se alinia la linia de start într-o competiție autentică atât bărbăți, cât și femei. Mi-am atins misiunea. E bine și sănătos pentru un partid să dea candidați de ambele genuri pentru funcțiile din partid și în competițiile electorale. Însăși cota de gen se aplică peste tot în lume în rândul candidaților. Voturile câștigate ulterior nu urmează logica genului.

Cum ar fi ca bărbații să voteze în exclusivitate cu singurul candidat bărbat, iar femeile cu candidatele de gen feminin? Cum ar fi să-l acuzi pe Președintele României pentru opțiunea sa pentru o femeie și nu pentru singurul bărbat candidat în competiția internă din PDL? Cum ar fi fost ca în competiția parlamentară unde eu eram candidata femeie să obțin toate voturile femeilor, iar contracandidatul meu bărbat să le obțină pe cele ale bărbaților? E o logică strâmbă.

În realitate, încrederea pe care o inspiră, valoarea omului, experiența, viziunea și echipa pe care reușește să o adune în jurul său despart voturile obținute de candidați, nicidecum genul candidatului. Rațiune, nu aventură!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest