Write a comment

 

O femeie care lucrează în Parlamentul României este sub suspiciune de Coronavirus. Teoretic, era În izolare la domiciliu, până la aflarea rezultatelor testelor de rigoare.

STUPOARE! Luni dimineață, însă, persoana în cauză a venit bine-mersi la muncă, a intrat în mai multe birouri, a discutat cu mai multe persoane, pînă când colegii i-au spus că TREBUIE SĂ PLECE! (n.r. informațiile au fost difuzate pe postul antena3.ro)

Dacă, din NEFERICIRE, în acest caz s-ar confirma că femeia aceasta este infectată cu coronavirus, vă dați seama de impact??????????????????

ASTA E IRESPONSABILITATE TOTALĂ! AȘTEPTĂM CU... ÎNGRIJORARE MĂSURI URGENTE!

***"Vineri a fost depistata pozitiv la coronavirus o angajata de la OSIM, unde lucreaza sotul unei doamne angajate la Comisia pentru Invatamant din Senat. Preventiv, toti angajatii Comisiei au fost trimisi acasa pana la noi directive. In acest context, exista posibilitatea sa nu putem tine sedinta de saptamana aceasta. Va multumesc pentru intelegere", le-a transmis colegilor senatorul PSD Liviu Pop, presedintele Comisiei de Invatamant din Senat, informeaza Realitatea Plus.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest