Write a comment

g10elevii

7 elevi au luat 10 la BAC în Sibiu. 10, poți să crezi ?
În fiecare an, se numără alți elevi de 10.

S-a gândit cineva să adune acești viitori studenți într-un forum de elită, să creeze o organizație de excelență ” 10 la BAC” care să se întoarcă, să facă prezentări, să motiveze liceenii să studieze dar și să gândească viitorul acestei țări și comunitatea din care provin?

Personal, i-am invitat de câteva ori să le vorbească elevilor exact pe tema aceasta ” Cum să ai 10 la BAC” și au avut prezentări de impact cu întreaga modestie și seriozitate!

Distinse Domnule Rector Sorin Radu, faceți o ofertă acestor absolvenți de 10 (vă dăm telefoanele lor), propuneți un pachet atractiv să aleagă ULBS, trimiteți un mesaj, un gând, până nu îi ia pe toți Clujul!

Cât de mult contează să primească prețuirea comunității cât și niscaiva foloase materiale, burse, etc.”

O idee. O inițiativă care, merită din plin să fie luată în semă și pusă în practică. Vine din partea psihologului Mihai Copăceanu.

ELEVII DE 10 nu sunt… „din întâmplare”. Ei sunt… așa „din constituție”, din felul lor de înțelege să trăiască, să își accepte condiția, din felul în care gândesc spre viitor. Prin felul în care ei abordează ȘCOALA, sunt, trebuie să fie exemple pentru cei din generația lor și… nu numai.

DA, ei, cei de 10 merită apreciați, stimulați și dați ca exemplu! Fiecare generație are nevoie de modele! Dar și ele, modele trebuie puse acolo de unde să strălucească cu adevărat!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest