Write a comment

hhhhh

Dr.Maria Livia Ognean: "23 de decese. 217 pacienți în terapia intensivă. Spitale care nu mai au locuri COVID 19.
De ce? Niște google imbecili semidocți și frustrați neagă existența virusului, alții știu (nu cred, știu) că masca îi omoară (cum dracu nu a omorât până acum medicii care operează ore în șir?), ații urlă despre o conspirație mondială (ca să ce?). Alții nu pot bea, frate, o bere, cafea, suc, etc. fără anturaj, musai la terase. Alții nu mai rezistă fără o petrecere. Cât de mică. Bravos, lume!
Bravo, tuturor acestor dăștepți. Nu purtați mască, va fi mai bine cu o țeavă în gât legați la un aparat de respirație. Dacă apucați locuri la reanimare."

 

Un mesaj dur, inspirat, însă de realitatea... la fel de dură. Mesajul a fost postat în mediul online în urmă cu vreo 4 zile. Azi... grupul de comunicare Strategică a anunțat a ora 13.00, 450 de cazuri noi. Dintre care, spre exemplu, 66 (ÎN 24 DE ORE!) numai în județul Prahova, unde au apărut focare la două centre de dializă, la Spitalul de Pediatrie și... printre jucătorii echipei de fotabal Petrolul.

La ATI, azi, 2 iulie, sunt internați 237 de pacienți.

Dr. Maria Livia Ognean este un reputat medic sibian, specialistul DE NOTA 10 în neonatologie, căruia îi datporează viața zeci, dacă nu cumva... sute de copii.

 

 

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest