Write a comment

Bogdannica

Dr Bogdan Cristian Nica, Directorul Direcției de Sănătate Publică Prahova, a psotat sâmbătă, pe contul său de socializare, un mesaj extrem de dur, după anunțul teribil privitor la numărul de noi cazuri de COVID-19. Comentariul e valabil nu doar pentru... unii din județul Prahova!!! 

698 cazuri de Covid 19 azi... și remarc cu stoicism că există oameni care tot nu cred că riscul este foarte mare...
Există și specia: “homo atotștiutorus analfabetus funcționalis”, care nu ratează momentul să posteze, evident cu mânie proletară, diverse aberații... Știu, pufoșilor, pamântul e plat, reptilienii, 5G, alea, alea. Dar oamenii se îmbolnavesc, suferă și unii mor. Istoria se repetă, așa au fost și în 1918 liga împotriva purtării măștilor și alți rătaciți. Și au murit 50 de milioane de oameni. Dacă nu crezi într-o boală, asta nu înseamnă că nu te poate afecta. Pe tine, rudele, părinții sau pe ceilalti cu care te vezi.

 

*De precizat, Dr Bogdan Cristian Nica a ocupat, de-a lungul vremii, funcții importante: Medic șef în cadrul Ministerului Afacerilor Interne,  secretar general adjunct în cadrul Ministerul Mediului, a fost inspector general de stat în cadrul Ministerului Sănătății, secretar general în Ministerul Sănătății etc.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest