Write a comment

MASCAAa

A spune că sfatul de a purat mască în contextul actual, este egal cu impunerea unei BOTNIȚE, că e semn că oarecine ne-ar vrea într-un soi de „lagăr”, că, vezi Doamne, suntem redușila tăcere e nu doar TOTALĂ și ORIBILĂ ABERAȚIE, dar e și lipsă… lipsă de… multe.

Măcar ăia care spun așa ceva au văzut vreodată un medic la lucru?!? Un medic chirurg, să zicem?!? Au văzut imaginile terifiante, miile de fotografii cu medicii care luptă în combinezone, cu măști și viziere, de la începutu acestei nenorociri, ca să SALVEZE VIEȚI???? Au sau nu cunoștință despre noțiuni ca PREVENȚIE, PRECAUȚIE?!? Au deschis, din curiozitate, vreun dicționar!? (logic, dacă nu cunoști un cuvânt, te duci la bibliotecă- teoretic o ai în casă!- și musai să găsești acolo un DEX, un dicționar enciclopedic, ceva… ca să te lămurești!!!) Au auzit de vechiul proverb romînesc „paza bună trece primejdia rea”???

Asta ca să nu zic că a interpreta rolul măștii de protecție drept BOTNIȚĂ e semn de altceva… mult mai grav. Care… se vindecă prin EDUCAȚIE, prin citit, prin… bun simț, în ultimă instanță!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest