Write a comment

STOPPPP

Șeful Departamentului pentru Situații de Urgență, Raed Arafat, face apel la români, să ignore mesajele conspiraționiste.

Drept este că, din păcate foarte mulți concetățeni au ajuns să ignore cu o încăpățâmare aproape feroce măsurile de protecție, sfaturile și apelurile medicilor și mai ales informațiile oficiale, făcând caz de anumite aspecte care ori transpar din mesajele la care face referire doctorul Arafat,ori la ceva ce, spun unii, ar ține de… o credință care, în opinia lor ar trebui „puși la zid” medicii, nemaiăinând seamă de realitate.

Și iată, așa am ajuns la mult peste 1000 de cazuri noi de la o zi la alta. Iar acele cifre înseamnă PACIENȚI, SUFERINȚĂ, SALOANE PLINE CU BOLNAVI...

Atât cât avem testate pozitive, pozitive noi, astea le anunțăm. Nu are nimeni interesul nici să le scadă nici să le crească. Ele nu trec printr-un laborator unde să înceapă cineva să scoată cazurile: `uite asta nu punem, asta punem`. Ce primim de la INSP știu că este exact ce se întâmplă”, a subliniat oficialul în carul unei intervenții radiofonice..

 

Dr Arafat spune că mesajele conspiraționiste pot fi stopate doar dacă sunt ignorate.

„Să fim conștienți că aceste mesaje nu fac decât să deruteze, pentru că cei care le lansează depind de câți oameni le urmăresc”, a opinat șeful DSU.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest