Write a comment

MINMET

Mimetism dominant și subcultură. Lipsă de educație. Pe de o parte! Pe de altă parte, întrebăm firesc, dacă n-a văzut asta chiar nimeni din administrație?! Și, firește, ne întrebăm câtor sibieni care trec zilnic prin pasaj le place așa ceva?!

Asta, orice ați spune, NU E „ARTĂ URBANĂ”, nu e NIMIC. Decât lipsă de bun sun simț. Sunt doar mâzgăleli. A vrut cineva, cum s-ar spune, să marcheze c-a trecut p-aici, oarecând. Și a făcut-o mâzgălind. Fără să exprime nimic mai mult decât ură față de tot ce e în jur, față de normelede civilizație, față de semeni...

Nu este prima dată când semnalăm astfel de mizerii în Sibiu. Drept e c nu odată, în urma semnalelor noastre, s-au luat măsuri! Așteptăm, așadar, ca și în acest caz, să fie curășate zidurile, în primul rând, dar și să se ia măsuri astfel încât cei care se comportă haotic, golănesc, să fie puși la punct și trași la răspundere, astfel încât să nu sufere comunitatea din pricina celor care nu cuosc regulile bunului simț și pe cele ale traiului într-un oraș civilizat și respectat.

 

Foto: Louis Guermond

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest