Write a comment

X

 

FELICITĂRI, SIBIU pentru cele 472 cazuri în ultimele 24 ore, plus altele diagnosticate pe teste rapide plus cele nediagnosticate.

Felicitări

tuturor care nu au respectat recomandările, celor care și-au bătut joc și o fac în continuare, organizatorilor de evenimente mari sau familiare, tuturor care au contribuit la această explozie a infectarilor, celor care s-au împotrivit măsurilor, celor care au tras cât au putut sau au încercat să ascundă situația care a devenit îngrijorătoare deja de câteva săptămâni, celor care au încercat să profite de vremurile tulburi, celor ale căror declarații erau total inadecvate cu situația actuală, celor care nu le pasă de aproapele lor, celor care încă cârcotesc fără să se documenteze, celor care nu și-au facut treaba la timp, celor care au dat dovadă crasă de lipsă de profesionalism, celor care împrăștie informație falsă și celor a căror suflet pare inexistent.

Asta se întâmplă in așa zisul "oraș al bunelor maniere" sau "unul dintre cele mai sigure orașe europene pe timp de pandemie", mai degrabă tindem spre capitala "culturală" a infectarilor, a lipsei locurilor în spitale și prăbușirea sistemului medical.

Da, recunosc, sunt extrem de supărat văzând ce se întâmplă, de aici de la firul ierbii, fiind medic de familie”.

Un mesaj sarcastic, dar… poate își face efectul. Este ceea cescrie medicul sibian Eduard Egri pe contul său de socializare.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest