CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

LIKEee

„Astăzi m-am externat din Spitalul Municipal Mediaș după ce am fost infectat cu Sars-CoV 2. Dar , nu despre acest lucru vreau sa vorbesc acum, ci despre faptul ca In cele 15 zile petrecute in secția Covid am descoperit o realitate la care nu ma așteptam.

Dacă in momentul in care am intrat in curtea spitalului pentru triaj aveam in minte o imagine pe care probabil ca mulți dintre medieseni o au , lucrurile stau cu totul altfel.După triaj am fost internat in secția Covid care este la acelasi nivel cu oricare alt spital din Europa: saloane mici,curate care îți oferă liniștea și confortul de care ai nevoie in aceasta situație. Curățenia întreținută permanent , mâncarea- de spital , dar bună și suficientă. Ceea ce ne-a impresionat însă pe toți cei care am fost internați a fost atitudinea personalului : medici , asistente , infirmiere . Profesionalism,empatie, grija față de pacienți și nevoile lor. Actul medical este adaptat și calibrat permanent fiecărui pacient in functie de evoluția bolii! Închei aceste comentarii exprimându-mi recunostiinta si respectul pentru Dna.Dr. Hulpus, Dna.Dr. Călin, Dna. Dr.Miron ,Dna.asist.șef Ana Șerban , conducerii spitalului Medias. , dir. Geo Nicorici”.

 Povestite deunăzi, de M.M. Și... nu-s povești. Ci o realiatte la care să luăm seama, mai ales într-un timp în care bârfele, scandalul, contrele, ghionturile, dar și flasurile sunt la „mare preț”mai ales în mediul online și... nu numai. 

Mai pe scurt: Haideți să băgăm în seamă și lucrul BINE FĂCUT!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest