CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

DEEE

Mai știți vorba-aceea din copilărie… „vezi cum ești”?!

 

Când e să cârcotească, să „bage strâmbe” (cum se zice în popor), pe teme precum vaccinarea, raportările cazurilor noi, raportările cazurilor de la ATI și tot ce ține de blestemul pandemiei, pe unii nu-i întrece, nu-i poate întrece nimeni. Sigur, dreptul la opinie e și trebuie să rpămână la locul lui,dar asta nu înseamnă ca unii să uzeze de lipsă de respect și bun simț, delipsă de empatie sau logică, și nici incitare la ură sau la încălcarea unor reguli… necesare, la urma urmelor. Dar… cum spuneam, la cârcotiri…, uneori la injurii sau lipbaj indecent… pe unii nu îi întrece nimeni.

Da, adr când e vorba de un caz precum acela al copilului care a murit la pe stadionul din galați, în condiții absolut REVOLTĂTOARE, nu se aude niciun sunet, niciun semn de exclamare, nicio lacrimă, niciun comentariu din partea opiniei publice (aceia care de obicei fac scandal la orice, oricând, oricum…). Acum… nimeni nu aude, nimeni nu vede, nimeni nu simte… AȘA ceva NU INTERESEAZĂ.

Cei care până acum comentau cu gura până la urechi, în bășcălie sau injurios știrile despre situația pandemiei, dându-se ultra-megaatoate docenți într-ale medicinei sau statisticolor, acum tac mâlc. O asemenea tragedie nu prezintă interes. Acum toți petrec, doar sunt Floriile, vin Paștile… acuma e doar vreme de voie bună… Nu-i vreme să bage înseamă dramele care se petrec…, nu-i vreme și… la urma urma urmelor… de ce să ia atitudine? Doar dumnealor sunt CETĂȚENI DESTOINICI… n-au treabă cu ceea cese întâmplă în comunitate. Acum sunt ocupați cu… sărbătorile nu?!?!

În rest e TĂCERE. În rest… e DURERE!

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest