CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

 POLITIST1

Când un polițist, chiar aflat în timpul lui liber, face un BINE,… NU E BINE. E calificat drept „imbecil”, „milițian” și… supus oprobiului public. În halul ăsta am ajuns…!!!

Redăm intergral un comentariu… hai să-i spunem… cel puțin… „interesant”, ca să evităm calificativele acre nu se încadrează în rigorile unui limbaj civilizat, postat la recentul articol despre intervenția absolut firească a unui polițist sibian (aflat în timpul liber),- în cauză fiind vorba de o posbilă agresiune sexuală: Ce imbecilitate de militan fara ocupatie corecta. Unde a atins ma, aberantule? Ar trebui arestata femeia aia ca probabil ca umbla prea indecent pe strada ca pe centura. Dar pe femeile imbracate ca niste curve pe centura nu le arestati. Asta e marxismul ca nu va mai dati seama ca umbla femeile indecente pe strada. Unde a atinso ma aberantule? Politistul ala e aberant sa nu zic direct ce este.Du-te si te impusca ma ca INFRACTORI MAFIOTI NU AI CURAJ SA PRINZI. Numai cetateni nevinovati. RUSINE HAL DE POLITIST. Nu are ocupatie militianul ala. DEZGUSTATOR, Ce jeg ala. (comentariul a fost postat pe site-ul Sibiunews, la articolul cu pricina joi, 6 mai, ora 14.55- pentru veridicitate!; am redat aici exact comentariul, așa cum a fost scris!!!- apropos de profilul gramatical, de limbaj, etc)

*PARIU că… dacă se afla că pe acolo trecea un polițist care nu băga în seamă ce se întâmplă, sărea toată lumea în sus, acuzând POLIȚIA??!?!

*Articolul inițial aici: https://sibiunews.net/new/articole/12-investigatie/28491-politist-aflat-in-timpul-liber-a-prins-si-imobilizat-un-presupus-agresor-sexual-pe-ditamai-bulevardul-sibian.html

Prin urmare: și atunci când te implici, când vrei să faci un bine, ca om al legii sau ca simplu cetățean… ești „taxat”, înjurat, blamat, „scuipat” cu vorbe care denotă „clasa” autorului comentariului și modul în care acesta se raportează la comunitate.

Oare… mai avem vreo… șansă… de a ne salva din mocirla unor astfel de reacții??? Oare cât de rarefiat este bunul simț?! Vom mai putea recupera ceva?! Sau…?!?!?

Vă spunem sincer, dragi cititori, dragi sibieni, astfel de atitudini… NU trebuie să ne lase „cu gura căscată” și… „cu asta basta”. Astfel de atitudini și comentarii trebuie să ne dea de gândit. Dincolo de… mult-dicutata LIBERTATE DE OPINIE, e vorba de educație, bun simț, judecată, spirit civic. Fără toate acestea...

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest