Write a comment

Zice-se că mai ieri, primul ministru a fost surprins în câteva imagini- cu sonor și chiar subtitrate... care l-ar da de gol pe onor. Ponta cu un limbaj de... mahala. Taman într-o apariție publică.

Și dă-i comentarii și acuze, și scuze și... suspiciuni de făcătură TV. Pe scurt, mahala. Vorba lui Eminescu- ce mai vuiet, ce mai freamăt... că, deh, pânî acum, omul ăsta n-a dat semne că ar fi bădăran, cum a concluzionat jurnalistul adrian ursu. și iar dă-i cu explicații, cu scuze, cu reluări, cu mărturii la cald. Că, la drepot vorbind, șeful executivului n-ar fi zis decât așa, un prietenesc măi, Doina... doamnei ministru...*(nicicum FĂ)!

da, dar de ce să nu facem din asta prilej de super, ultra comentarii, de ce să nu găsim nod în papură cuiva, așa, pe de-a moaca, că tot se-neacă țara asta în ape, necazuri și rele... ce dacă nici nu știm dacă e adevărat sau nu.... Sigur că e bine să știm cum vorbesc miniștrii între ei, sau dacă au șapte ani de-acasă ori ba, dar nici să plecăm urechea la făcături nu-i o afacere. Nu ne vindecă.

Țara arde și... știrile sau bârfele se piaptănă... 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest