CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Sibiul a ramas fara… primar. Printr-o situatie fericita, actualul edil ajungand, incepand de ieri, in urma votului romanilor, presedintele Romaniei. Altfel spus (mai pe scurt!), Sibiul “ii fruntea”. Pentru ca nu doar prin ceea ce a demonstrat, prin linia strict politica sau pur declarativa, ci mai cu seama prin ceea ce a facut pentru cel mai frumos, cel mai vizitat si mai admirat oras din tara, Klaus Johannis a castigat voturile celor mai multi, astfel incat sa ajunga acum in cea mai inalta functie din stat. Ducand acolo, cu siguranta, o amuleta ca o piatra fermecta: emblema Sibiului unde istoria, cultura, bunul simt, respectul sunt esenta unei armonioase convietuiri intre romani, sasi si maghiari si sutele de mii de turisti care par ca nu se mai lasa dusi din inima tarii.

Conform buletinului de presa comunicat la orele 9.00 de catre conducerea BEC, privind rezultatele partiale, ieri, romanii au votat in nu mai putin de 18.188 sectii votare, iar 11.369.607 este cifra romanilor care au mers la vot.

Potrivit aceleiasi surse, 45,33% - Victor Ponta, primarul Sibiului obtinand victoria cu 54,66% din totalul voturilor exprimate.

 

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest