CSARDAS LocalNews 970x250px

Write a comment

Eu sunt mândru că sunt sibianSunt mândru de voi, sibienii mei, pentru că este județul cu cel mai bun scor din țară, aproape 80% care a scos preşedintele țării, pe Klaus Iohannis.

Sunt mândru că l-am cunoscut pe Ilie Vonica sau că îi  cunosc pe oamenii de afaceri Andreas Huber, Werner Keul sau Ilie Carabulea, oameni care au făcut ceva pentru Sibiu şi care nu au meritat să fie jigniți în campania pentru competiția prezidențială, prin materiale de propagandă murdare, concepute si împrăştiate de către PSD şi de către dl. Ioan Cindrea.

Sunt mândru de toți cetățenii din Ardeal, Moldova, Banat, Oltenia, Dobrogea care au avut încredere în sibianul Klaus Iohannis, s-au mobilizat în număr mai mare și l-au ales.

Sunt mândru de copiii mei, prietenii mei si de toți cei care alături de ei au votat în secțiile de vot din străinătate, stând la cozi interminabile.

Sunt mândru că președintele României este sibianul Klaus Iohannis, primul președinte pe care l-a dat Partidului Național Liberal.

Afirm cu toată tăria că sunt mândru că sunt sibian, din toate aceste motive, şi nu voi afirma niciodată că-mi va fi rușine de sibienii mei care au ales în fruntea țării pe cel care a demonstrat timp de 14 ani aici, în Sibiu , că merg lucrurile ceas.

Preşedinte PNL Sibiu, Deputat Mircea Cazan

SibiuNews este un portal informativ deschis oricărei persoane care vrea să-şi exprime opinia, în mod public, indiferent că e vorba de oameni politici, sportivi, oameni de afaceri, profesori, jurnalişti, reprezentanţi ai societăţii civile, cadre didactice etc. Ne puteţi transmite opinia dvs, pe diverse teme de interes, la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest