Write a comment

Proiectul de buget pe anul 2019, a fost detaliat în cadrul unei conferințe de presă: ”peste 50% din buget pentru investiții noi și proiecte”! Așadar, vești bune!

 

Miercuri, 17 aprilie 2019, președinta Daniela Cîmpean, alături de vicepreședintele Marcel Luca, de directorul economic Ștefan Opriș, de directorul Direcției Strategii, Proiecte, Oana Popa, de șeful Serviciului Patrimoniu, Investiții, Daniela Stoica, și de șeful Serviciului Resurse Umane, Marian Concioiu, au prezentat proiectul de buget pe anul 2019, în cadrul unei conferințe de presă. Proiectul de buget urmează să fie aprobat de către consilierii județeni, joi, 18 aprilie.

Președinta CJ a punctat care sunt PRIORITĂȚILE în structurarea bugetului, precum și programul de INVESTIȚII pentru anul în curs.

Scopul nostru a fost să creștem bugetul de dezvoltare al județului, în ciuda presiunilor care ne-au fost impuse pe bugetul de funcționare. Prin atragerea de fonduri europene am reușit acest lucru: față de anul 2018, când ponderea dezvoltării în bugetul județului a fost de 37%, anul acesta fondurile alocate dezvoltării reprezintă 56%. Asta înseamnă că mai bine de jumătate din bugetul județului merge spre noi investiții și proiecte”, a subliniat președinta Daniela Cîmpean.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest