Write a comment

De la mijlocul lunii martie, când s-a încheiat activitatea comandamentul de iarnă, și până la sfârșitul lunii iunie, Consiliul Județean Sibiu a așternut covor asfaltic pe aproximativ 28 km de drumuri județene, în cadrul Programului de întreținere și reparații drumuri județene pe anul 2019, finanțat din... bugetul propriu.

 

Practic, din cele 27 milioane de lei alocate pentru acest program, aproximativ jumătate din fonduri (13.357.000 de lei) sunt destinate lucrărilor de așternere covoare asfaltice.

După cum am arătat la prezentarea primei construcții bugetare din acest mandat, politica pe care am adoptat-o privitoare la drumurile județene este aceea de a alege să facem covoare asfaltice, chiar dacă sunt mai scumpe, însă mai durabile, comparativ cu tratamentul dublu bituminos. În completarea modernizării drumurilor județene cu ajutorul fondurilor europene sau al finanțării prin programe naționale, Consiliul Județean Sibiu modernizează o serie de drumuri județene din fonduri proprii”, precizează Daniela Cîmpean, președinta Consiliului Județean Sibiu.

Astfel, Consiliul Județean Sibiu a realizat prin intermediul Societății de Drumuri și Poduri, aflată în subordine, lucrări de așternere covoare asfaltice pe următoarele drumuri județene:

Trecere cale ferată DJ 105 G, baraj Racovița

Trecere cale ferată DJ 106 E, Cristian gară

DJ 106 D Cisnădie/DN1

DJ 106 E Orlat/haltă Sibiel

DJ 105 Merghindeal

DJ 143 Iacobeni

DJ 106 J Gura Râului

DJ 106 D intrare Cisnădioara

DJ 143 A Laslea

DJ 141 A Dârlos – limită județ Mureș, în satul Curciu

DJ 106 E în intravilanul comunei Tilișca

DJ 106 G Gusu
DJ 106E Poiana Sibiului - Jina
DJ 106E Galeș
DJ 142C Dumbrăveni - limită județ Mureș

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest