Write a comment

În urma unei proceduri de achiziție la care au participat cu oferte 5 firme, Primăria Sibiu a semnat miercuri, 7 august, contractul de lucrări pentru refacerea suprafeței de joc a Stadionului Municipal.

 

Așa cum precizează autoritățile, contractul a fost semnat cu firma SC Terra Building SRL și are o valoare de 4.758.138,53 lei.

Lucrările prevăzute includ decopertarea terenului de joc, montarea sistemului de drenaj a apei, montarea sistemului de irigații pentru gazon, montarea unui sistem de încălzire pentru ca gazonul să poată fi utilizat și în sezonul rece. Ulterior, se va așterne stratul de înrădăcinare a noului gazon. Termenul de realizare a acestor lucrări este de 75 de zile.

“Știu că fanii fotbalului sunt nerăbdători, dar nu dorim să executăm doar lucrări de fațadă. Vrem să dăm Sibiului un stadion pe care se pot juca competiții europene. Pentru asta avem de planificat, contractat și executat lucrări foarte ample, cu respectarea unor proceduri legale, care nu se pot face peste noapte. Stadionul este important și pentru noi, în strategia noastră de a sprijini sportul sibian.”, a declarat privitorla acest subiect, Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest