Write a comment

42.000 de elevi și preșcolari din județul Sibiu primesc din 9 septembrie lapte, corn, iaurt, biscuiți și mere din prima zi de școala! Valoarea maximă a contractelor – 8,7 milioane lei fără TVA.

 

Consiliul Județean Sibiu confirmă că s-a asigurat ca elevii din clasele 0 – VIII și preșcolarii din grădinițele cu program normal (de 4 ore) să primească lapte, corn și mere, începând chiar cu prima zi din noul an școlar 2019 – 2020.

Consiliul Județean Sibiu a încheiat în cursul lunii august contractele subsecvente anului școlar 2019-2020, în urma analizării ofertelor depuse de către operatorii economici cu care Consiliul Județean Sibiu a avut încheiate acordurile cadru aferente derulării Programului pentru Școli al României 2018 - 2019 și 2019 - 2020.

Pe parcursul unei săptămâni de școală copii vor primi: două porții de lapte, o porție de iaurt, două porții de mere, 3 porții de corn și două porții de biscuiți.

Pentru o mai bună gestionare a acestui program, școlile și grădinițele din județul Sibiu au fost împărțite în trei zone, achiziția realizându-se pe fiecare în parte și astfel au rezultat 9 loturi (o firmă pentru produse de panificație, o firmă pentru produse lactate și o firmă pentru fructe/mere).

Valoarea totală maximă care poată fi plătită de către Consiliul Județean Sibiu este de aproximativ 8,7 milioane lei fără TVA.

Operatorii economici care vor furniza aceste produse sunt:

SC SIMULTAN SRL (județul TIMIȘ) va asigura LAPTELE și produse lactate (iaurt) pentru toate cele trei zone în care a fost împărțit județul Sibiu.

SC PRIORITAR IMPEX SRL (județul HUNEDOARA) va aduce copiilor mere, la fel pentru toate cele trei zone.

Produsele de panificație, CORNul și biscuiții vor fi oferite de:
SC ISIS-PAN SRL (județul Dolj), pentru zona 1
SC LOGISTIC MEDIA POP ART SRL (județul Alba), pentru zona 2
Asocierea SC GTPD SRL (județul Ilfov) – lider de asociere, şi SC Biscotto SRL, pentru zona 3

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest