Write a comment

Pentru a marca așa cum se cuvine Ziua Națională a României, autoritățile locale din Sibiu au pregătit și anul acesta un amplu program de manifestări la care sibienii pot participa pe întreg parcursul zilei de 1 Decembrie.

 

 Ca totul să se desfășoare în mod civilizat și programul să decurgă în condiții optime, Comisia de Circulație a aprobat următoarele închideri de trafic și parcări duminică, 1 decembrie.

 

  • Strada Banatului și bulevardul Victoriei, de la intersecția cu strada Banatului și până la strada Andrei Șaguna se închid circulației de la ora 7.00 până la ora 10.30. În acest interval inclusive autobuzele Tursib vor fi deviate pe strada Av. Ilie Măcelaru.

  • Bulevardul Corneliu Coposu, unde se va desfășura parada militară, va fi închis traficului de la sensul giratoriu cu str. Constituției și până în Piața Unirii între ora 7.00 și ora 12.00. Pentru accesul autovehiculelor de urgență spre Spitalul de Pediatrie se va lăsa deschisă o bandă dinspre strada Constituției spre strada Gheorghe Lazăr. Informații referitoare la devierea traseelor Tursib care tranzitează bulevardul sunt afișate aici: https://www.tursib.ro/news/in-atentia-calatorilor-7

  • Piața Unirii va fi închisă în intervalul orar 11.45 – 12.00, în această locație urmând să se desfășoare Hora Unirii

  • Parcarea de lângă zidul cetății de pe Bulevardul Coposu, între Sala Thalia și Cazarma 90, va fi închisă între orele 7.00 – 12.30

  • Parcarea Teatrului, unde va fi expusă tehnica militară, va fi închisă în intervalul orar 7.00 – 14.00.

 

foto: Mediafax

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest