Write a comment

Consiliul Județean Sibiu anunță că a semnat în data de 5 decembrie 2019 contractul de elaborare DALI pentru Reabilitarea și modernizarea DJ 106 E Cristian (int.DN1) - Orlat - Sibiel - Vale - Sălişte - Galeş - Tilişca - Rod - Poiana Sibiului - Jina -lim.jud.Alba, în lungime de aproape 48 km.

 

Din cele 5 oferte depuse, a fost desemnată câștigătoare compania Tehno Consulting Solution SRL, care va trebui să realizeze în termen de 4 luni documentația de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI) pentru reabilitarea și modernizarea DJ 106 E.

Potrivit informațiilor oficiale, valoarea contractului este de 448.949,79 lei fără TVA, față de valoarea estimată de 600.000 lei fără TVA.

”Drumul județean 106 E care traversează Mărginimea Sibiului, una dintre cele mai dezvoltate zone turistice din județul nostru a fost și este în atenția Consiliului Județean Sibiu pentru a fi modernizat. Având în vedere lungimea lui considerabilă și lucrările ample care trebuie făcute pentru consolidarea lui, Consiliul Județean Sibiu pregătește documentația necesară care va sta la baza accesării de finanțări externe. Din bugetul propriu, Consiliul Județean Sibiu a efectuat periodic lucrări de reparații și întreținere și lucrări de consolidare insuficiente însă pentru aducerea drumului la un standard modern”, declară președinta Daniela Cîmpean.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest