Write a comment

Primăria Sibiu a obținut finanțare din fonduri europene pentru reabilitarea internatului Colegiului Tehnic ”Independența”. Proiectul în valoare de aproximativ 6,7 milioane de lei a fost semnat la începutul acestei săptămâni de primarul Astrid Fodor.

 

În acest Colegiu se desfășoară învățământul în sistem dual care atrage tot mai mulți elevi din Sibiu, dar mai ales din localitățile învecinate. Din acest motiv, investim în infrastructura pentru acest timp de învățământ pentru că astfel putem contribui la creșterea calității formării profesionale a tinerilor. Prin această investiție vom crea 120 de locuri de cazare în condiții foarte bune și sper ca elevii să se simtă încurajați și de această facilitate”, a decalrat Astrid Fodor, primarul municipiului Sibiu.

Proiectul prevede următoarele lucrări:

  • Recompartimentarea interioarelor pentru crearea de grupuri sanitare suplimentare, amenajarea unui oficiu și a unei spălătorii la fiecare etaj

  • Reabilitarea instalațiilor sanitare, termice, electrice și montarea de instalații de detectare, semnalizare și avertizare a incendiilor, precum și a instalațiilor de limitare și stingere a acestora

  • Modernizarea interioarelor prin refacerea finisajelor (tâmplărie, pardoseli), dotarea cu mobilier

  • Înlocuirea acoperișului și a sistemelor de colectare a apei pluviale

  • Izolarea termică a pereților exteriori și a plăcii peste ultimul nivel încălzit

  • Accesibilizarea clădirii pentru persoanele cu dizabilități

Pasul următor pentru acest obiectiv este realizarea proiectului tehnic pentru care a fost lansată deja procedura de achiziție.

Ulterior se va contracta execuția lucrărilor.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest