Write a comment

Consiliul Județean a lansat două licitații în vederea modernizării a două drumuri județene:

  1. Lucrări de execuție -modernizare DJ 106 A1 -Ocna Sibiului – Loamneș -Șoroștin – Țapu

  2. Modernizarea DJ 106C, Sibiu - Cisnădie, tronson cuprins între km 1+176 - km 4+350.

     

Consiliul Județean Sibiu a lansat licitația privind lucrările de modernizare a drumului județean DJ 106B – Ocna Sibiului – Țapu, în lungime de 35 de km.

Potrivit unui anunț oficial, aceste lucrări se vor desfășura de la intrarea în orașul Ocna Sibiului, localitățile Loamneș și Șoroștin și se vor finaliza în localitatea Țapu. Lucrări nu se vor realiza și în intravilanul orașului Ocna Sibiului.

Execuţia lucrărilor va începe după emiterea ordinului dat de Beneficiar, iar perioadă de realizarea a acestor este de 36 de luni.

IMPORTANT: Finanțarea privind modernizarea acestui drum este asigurată din fonduri europene accesate de Consiliul Județean prin Programul Operațional Regional -POR și co- finanțat din bugetul local, valoarea acestuia fiind de 98,3 milioane de lei fără TVA.

De asemenea, pentru fluidizarea traficului în zona cartierului Arhitecților, Consiliul Județean a lansat licitația privind Servicii de proiectare în faza de proiect tehnic (PT), asigurarea asistenței tehnice din partea proiectantului și execuția lucrărilor la obiectivul de investiţii: ,,Modernizarea DJ 106C, Sibiu - Cisnădie, tronson cuprins între km 1+176 - km 4+350.

Finanțarea privind modernizarea acestui drum este asigurată din bugetul local al Consiliului Județean, iar valoarea estimată a contractului este de 15.211.885,45 lei fără TVA, aceasta fiind defalcată astfel:

- Pentru proiectul tehnic (PT) – 220.000 lei (fără TVA)

- Asistență tehnică din partea proiectantului – 30.000 lei (fără TVA)

- Execuție - 14.961.885,45 lei (fără TVA)

Așa cum anunță reprezentanții CJ Sibiu, lucrările se vor efectua pe actualul amplasament al drumului judeţean DJ 106C Sibiu - Cisnădie, tronson cuprins între km 1+176 - km 4+350, unde se vor realiza 3 benzi de circulație auto, trotuare pe ambele sensuri de mers și refacerea pistei de biciclete existentă, în zonele în care va fi afectată de lucrări.

Durata contractului va fi de maxim 6 luni pentru etapa de proiectare și maxim 9 luni pentru etapa de execuție lucrări, de la emiterea ordinelor de începere.

Loading comment... The comment will be refreshed after 00:00.

Be the first to comment.

Say something here...
Cancel
Log in with ( Sign Up ? )
or post as a guest